Maps

Wednesday, January 4, 2012

AntiSpam

Acuma poți lupta împotriva lor!
Roboții (numiți și spideri, crawleri, sau boți) sunt programe care caută neâncetat pagini pe internet și indexează linkurile de pe site web, blog-uri sau forum-uri. Când un robot de la un site de spam vizitează site-ul, blog-ul, forum-ul tău, toate paginile vor fi analizate pentru eventuale adrese de e-mail folosite de tine. Aceste adrese de e-mail pot fi folosite pentru a-ți trimite reclame nesolicitate.
Tot ce trebuie să faci este să adaugi un link special pe site/blog. Astfel, de fiecare dată când un robot de spam scanează site-ul/blog-ul tău, el va fi atras către acest link.
Adaugă următorul cod embed unde dorești pe blog/sau site:



------------------------------------------------------------------------------------------





<a href="http://romanian-208584878806.spampoison.com"><img src="http://pics5.inxhost.com/images/sticker.gif" border="0" width="80" height="15"/></a>





-------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Rezultatul este acesta, un buton de 80x15: Atenție! este o simplă imagine:

Acest link va redirecționa roboții către site-uri capcană ce le vor furniza un număr aproape infinit de adrese de e-mail generate automat, majoritatea fiind ale unor site-uri cunoscute de spam. Astfel spamerii se vor trezi că primesc ei înșiși e-mail-uri de la alte servicii de spam și vor face ca listele de e-mail-uri găsite să fie nefolosibile.

No comments:

Post a Comment